Spring til indhold

Erhvervsflytning Aalborg - hele Danmark

Smidig kontorflytning i Aalborg og Nordjylland

Når arbejdspladsen skal flytte, skal det gå stærkt. For selv om kontoret, værkstedet eller lageret skal skifte adresse, skal kunderne jo stadig betjenes. Og helst uden, at de når at mærke noget som helst til virksomhedens hektiske flytteaktiviteter. Det ved vi alt om hos Aalborg Flyttefirma. Så søger du et professionelt flyttefirma som kan tilbyde dig en tryg og behagelig erhvervsflytning, så kontakt os på tlf. 7023 9212.

Flytteservice nat og dag

Vi ved, at erhvervsflytninger skal ske hurtigt og gnidningsfrit. Arbejdspladserne skal stå klar igen næsten med det samme, så medarbejderne hurtigt kan arbejde videre det nye sted. Derfor er vi også klar til at flytte på ’skæve tidspunkter’, så du og dine medarbejdere mærker så lidt til flytningen som overhovedet muligt. Vi kan for eksempel tilbyde dig flytteservice i løbet af natten eller i weekenden, hvis det passer jer bedst. Det kan være en fordel for både medarbejdere og kunder, at flytningen foregår uden for almindelig arbejdstid. Så skaber flytningen så lidt uro som muligt.

firmaflyt1
4

God planlægning gør flytningen lettere

Det er altid en stor opgave at flytte alting fra et sted til et andet. Og opgaven kan føles næsten uoverskuelig, ikke mindst når det er en stor virksomhed, der skal flytte og være klar det nye sted på meget kort tid. Hos Aalborg Flyttefirma har vi prøvet det mange gange før, derfor ved vi, at god planlægning gør en stor forskel. Vi rådgiver gerne om den bedst mulige løsning. Og vi tager os gerne af alt lige fra mindre flytninger internt, til flytninger af virksomheder med mange kvadratmeter. Vi har ved de store opgaver mulighed for et samarbejde med Aalborg Discount Flyt.

Læs vores super flotte anbefaling vi har fået fra LogicMedia.

Vi klarer gerne hele flytningen

Vi hjælper gerne med hele processen fra start til slut – eller blot med dele af processen, hvis I foretrækker det. Vi planlægger forløbet grundigt, inden vi går i gang med at pakke det hele forsvarligt ned. Derefter sørger vi for at fragte det hele sikkert frem til den nye adresse. Med vores flyttelift og el trappesækkevogn klarer vi selv de tungeste opgaver – fra arkivskabe til store maskiner. Har I behov for det, opbevarer vi tingene, indtil de igen skal pakkes ud.

Fremme ved det nye sted pakker vi det hele ud og stiller det op som aftalt. Vi står også gerne for slutrengøringen på den gamle adresse, så I kan koncentrere jer om at få alting på plads det nye sted.

Det er nemt at få et for dig helt uforpligtende tilbud på en erhvervsflytning - du klikker blot herunder, udfylder dine kontakt oplysninger og venter på, vi ringer til dig:

Vi ringer gerne til dig - udfyld her:

Lad os ringe til dig!

telefon-kald