Spring til indhold

Aarhus flytning - den klarer vi

Hos Aalborg Flyttefirma flytter vi naturligvis overalt i landet. Men da vi er et Aalborg-baseret flyttefirma, så foregår de fleste af vores flytninger naturligt nok til eller fra Aalborg. Og ofte hedder det flytning til Aarhus, Odense, København eller en anden af Danmarks større byer.

aarhus1

Book os til det hele

Du kan booke os til at klare hele flytningen for dig. Så pakker vi hele dit hjem ned, sørger for at flytte alt til det nye sted og pakker det hele ud der. Du kan også selv sørge for at pakke ned og pakke ud – så kommer vi med flyttebilen og en eller to flyttemænd og klare selve flytningen. Har du brug for at leje flyttekasser, kan du leje dem hos os. Vi leverer dem på din gamle adresse og henter dem på den nye, når du har pakket ud.

Flytning til Aarhus

Vores flyttemænd ved hvad der skal til for du får en tryg og behagelig flytning til og fra Aarhus. Hos Aalborg flyttefirma tilbydes du en privat flytning, der dækker dine behov og passer til dit budget. Vi flytter i hele Danmark og til priser hvor alle kan være med.
Vi har dankort maskine i bilerne og bruger ligeledes mobile pay. Så betaling ordnes sikkert og nemt efter endt flytning.

Flytning til konkurrencedygtige priser

Aalborg Flyttefirma er et mindre, lokalt flyttefirma, der er lille nok til at være personlig, men stor nok til at være professionel. Siden starten i 2009 har vi langsomt, men sikkert udvidet forretningen til det, som den er i dag: Et seriøst og professionelt flyttefirma i Aalborg. Og med ambitionen om at blive det foretrukne flyttefirma i hele Nordjylland.

Vi har altid haft skarpe og konkurrencedygtige priser – og det har vi stadig. Kontakt os gerne og få et uforpligtende tilbud på din flytning til Aarhus – eller et helt tredje sted. Det kunne være flytning til Odense eller København.