Flytning for ældre

Ring til os

Vi klarer flytningen for din far eller mor.
En flytning er altid noget af en opgave. Hele hjemmet skal pakkes ned, alle tingene skal flyttes, og bagefter skal alle flyttekasserne pakkes ud det nye sted.

Det er især en ordentlig mundfuld, hvis man ikke selv er i stand til at pakke ned, slæbe kasser og pakke ud igen. Heldigvis er der mulighed for at få hjælp til opgaven hos professionelle flyttemænd.

Hos Aalborg Flyttefirma har vores flyttefolk mange års erfaring med at flytte for pensionister, der skal flytte på plejehjem eller i en ældrevenlig bolig. Og vi lægger stor vægt på at håndtere opgaven nænsomt, men effektivt. Vi ved nemlig godt, at det kan være svært at skulle flytte fra sit eget hjem til et plejehjem efter mange år, hvor man har kunnet klare sig selv. Vi tager os god tid til, at informere om slagets gang og vi går først, når vi er sikre på at I, er fuldt ud tilfredse med placering af møbler og kasser.

Ældre3800,-

  • Til / Fra plejehjem
  • op til 1000kg
  • 500,- Tillæg pr. sal over 1. sal

Fast pris på flytning for ældre
Hos Aalborg Flyttefirma har vi en fast pris på flytning for ældre, der skal flytte på plejehjem eller i en ældrevenlig bolig. Prisen er 3.800 kr. for alle flytninger fra stueetagen til stueetagen eller første sal i den nye bolig. Ligger den nuværende eller den nye bolig højere end stueetagen, er der et tillæg på 500 kr. pr. sal, der ligger over første sal. Prisen er gældende ved flytning internt i Aalborg kommune, skal du flytte fra eller til en anden kommune, kontakt os da for at få et uforpligtende tilbud.

Den faste pris inkluderer flytning af flyttekasser og indbo. Nedpakning og udpakning skal den ældre og de pårørende selv stå for. Vi kan dog tilbyde at klare den opgave også, hvis I selv vil slippe for det. Så sørger vi naturligvis for flyttekasser og pakkemateriale – og vi tager det hele med os, når vi har pakket ud.

Lej flyttekasserne hos os
Vælger I selv at pakke tingene ned, kan I selvfølgelig bruge jeres egne flyttekasser. Men I kan også vælge at leje flyttekasser hos Aalborg Flyttefirma. Så leverer vi flyttekasserne – og når I har pakket dem alle ud i det nye hjem, kommer vi og henter alle flyttekasserne igen. Så slipper I for at skulle ud at investere i flyttekasser. Og I skal ikke tænke på, hvor I skal gøre af dem bagefter.

Opmagasinering af det, der ikke er plads til
Det kan være svært at flytte til en bolig, der er mindre end den nuværende, for så slipper man ikke for at skulle skille sig af med nogle ting. En anden mulighed er dog at opmagasinere nogle ting, indtil der måske er andre i familien, der får brug for dem og dermed glæde af dem. Hør nærmere om mulighederne hos Aalborg Flyttefirma.