Spring til indhold

Flytning til og fra København

Som flyttefirma med base i Aalborg har vi naturligvis mange flytninger til og fra Aalborg og ligeledes flytning til København. Men vi flytter selvfølgelig overalt i Danmark – uanset startsted og slutsted. Og vi har efterhånden været godt og grundigt rundt i de fleste afkroge af landet.

Én by optræder dog hyppigere på GPS’en end andre byer, og det er vores hovedstad: København. Derfor kan vi også tilbyde særligt gode priser netop hertil. Det gælder også, når det handler om erhvervsflytning til eller fra København.

Nedenfor ser du en oversigt over vores priser. Vi har også større biler til andre priser. Det betyder vi kan flytte alt fra små lejligheder til store huse. Intet er for småt og intet er for stort. Kontakt os på tlf. 7023 9212 for mere information.

København- Aalborg

Fra 12.000 kr
  • Flytning Til/fra Sjælland
  • Etage tillæg 500 kr./etage
  • Last op til 800 kg.
  • Rumfang op til 19,5 m3 (75 kvm normalt møbleret)

Fleksibel flytning med besparelse

Hos Aalborg Flyttefirma tager vi meget tit turen fra Aalborg til København og retur. Og det betyder, at vi kan tilbyde dig en besparelse på netop denne rute. I hvert fald hvis du har tid til at vente bare lidt på dit flyttegods.

Skal du have flyttet noget mellem Aalborg og København i en fart, er vi selvfølgelig klar til at rykke ud med det samme.

Flytning til og fra København

Vi flytter det hele mellem Aalborg og Frederiksberg

Hos Aalborg Flyttefirma er vi klar til at flytte alt det, du skal have flyttet. Uanset, hvad det måtte være, finder vi en løsning og leverer til aftalt tid. Vi har mange flytninger fra Frederiksberg til Aalborg.

Vi flytter altså både indbo fra dit hus eller din lejlighed og stykgods på ruten mellem Aalborg og København.

Ring til os og hør nærmere om muligheder, priser og datoer, når du skal flytte mellem Aalborg og København.

Vi ringer gerne til dig - udfyld her:

Lad os ringe til dig!

telefon-kald