Vi hjælper med at flytte på plejehjem

Ring til os

Hjælp dine forældre bedst med at flytte

Står du i en situation, hvor du skal hjælpe en der skal flytte? Det kan være din mor eller far, der skal flytte på plejehjem, eller flytte til en mindre bolig, hvor det hele er mere overskueligt. I sådan en situation kan det være svært for ældre mennesker at få styr på det hele. Der er mange nye ting der skal tænkes over, når man står og skal flytte. Uventede udgifter og skjulte omkostninger er nogle af dem – derfor vil vi hos Aalborg Flyttefirma sikre os, du får den vejledning der skal til – når vores kunder er glade, er vi glade.

Ældre3800,-

  • Til / Fra plejehjem
  • op til 1000kg
  • 500,- Tillæg pr. sal over 1. sal

Få et overblik

Noget af det vigtigste når man skal flytte et nyt sted hen er at skabe sig et overblik. Ældre kan have svært at finde frem til en flyttemand – især hvis man ikke er på internettet. Hos Aalborg Flyttefirma ved vi hvor vigtigt det er at alle er med. Derfor er det ofte børnene eller børnebørnene, der får den opgave at finde en flyttemand og koordinere de svære beslutninger. Når du vælger at få os til at flytte for dig, slipper du for at slæbe tunge flyttekasser, og dine møbler er i sikre hænder.

Fordelene ved Aalborg Flyttefirma

Hos AalbrogFlyttefirma.dk har vi en lang række fordele, du ikke finder ved en normal flyttemandsforretning. I kan flytte i den fart, i har brug for. Aalborg Flyttefirma er perfekt, til når du skal hjælpe dine forældre med at flytte. Når vi flytter for jer, kan i flytte i ro og mag, uden i skal slæbe flyttekasserne selv.

Hvordan hjælper vi vores forældre bedst med at flytte på plejehjem?

Der er ikke noget entydigt svar på det spørgsmål. Først og fremmest handler det hvilke behov, i har. Det hele skal foregå stille og roligt så den ældre ikke bliver forvirret. Vores flyttemænd er behagelige og super rolige.

Kontakt os

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at vejlede dig bedst muligt så i får den bedst mulige oplevelse når i skal flytte. Vi ved, hvor vigtigt det er, at I bliver glade, så kontakt os her på siden eller ring på: 70 23 92 10