Vi hjælper med at flytte på plejehjem

Ring til os

Hjælp dine forældre bedst med at flytte

Står du i en situation, hvor du skal hjælpe en der skal flytte? Det kan være din mor eller far, der skal flytte på plejehjem, eller flytte til en mindre bolig, hvor det hele er mere overskueligt. I sådan en situation kan det være svært for ældre mennesker at få styr på det hele. Der er mange nye ting der skal tænkes over, når man står og skal flytte. Uventede udgifter og skjulte omkostninger er nogle af dem – derfor vil vi hos Aalborg Flyttefirma sikre os, du får den vejledning der skal til – når vores kunder er glade, er vi glade.

Ældre3000,-

  • til plejehjem
  • op til 1000kg
  • 500,- Tillæg pr. sal over 1. sal

Få et overblik

Noget af det vigtigste når man skal flytte et nyt sted hen er at skabe sig et overblik. Ældre kan have svært at finde frem til en flyttemand – især hvis man ikke er på internettet. Hos Aalborg Flyttefirma ved vi hvor vigtigt det er at alle er med. Derfor er det ofte børnene eller børnebørnene, der får det opgave at finde en flyttemand og koordinere de svære beslutninger. Hos Aalborg Flyttefirma kan du selv vælge, om du vil have os til at flytte for dig, eller om du selv vil flytte. Når du vælger at få os til at flytte for dig, slipper du for at slæbe tunge flyttekasser, og dine møbler er i sikre hænder.

Ring til os

Fordelene ved Aalborg Flyttefirma

Hos AalbrogFlyttefirma.dk har vi en lang række fordele, du ikke finder ved en normal flyttemandsforretning.. I kan flytte i den fart, i har brug for, og i er langt mere fleksible end ved en normal flyttemandsforretning. Aalborg Flyttefirma er perfekt, til når du skal hjælpe dine forældre med at flytte. Du finder en bil her på siden, der passer til jeres behov, booker den, og så mangler du kun at komme i gang med at flytte. Alternativet er at få os til at flytte for jer. Når vi flytter for jer, kan i flytte i ro og mag, uden i skal slæbe flyttekasserne selv.

Hvordan hjælper vi vores forældre bedst med at flytte på plejehjem?

Der er ikke noget entydigt svar på det spørgsmål. Først og fremmest handler det hvilke behov, i har. I kan vælge at få os til at flytte for jer, eller i kan leje en bil, der passer til jeres behov og klare flyttearbejdet selv. Om i vælger at leje en bil og flytte selv eller få os til at klare det for jer, det er op til jer.

Kontakt os

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at vejlede dig bedst muligt så i får den bedst mulige oplevelse når i skal flytte. Vi ved, hvor vigtigt det er, at I bliver glade, så kontakt os her på siden eller ring på: 70 23 92 10