Spring til indhold

Kurertransport og service

Aalborg Flyttefirma tilbyder effektiv kurérservice og fragt af større pakker i hele Danmark, samt til resten af Skandinavien og ud til hele Europa.

4

Mission: Landets bedste service

Når det kommer til fragt, er det vigtigste for os, at holde et højt serviceniveau, så du som kunde får en yderst mindeværdig oplevelse. For os betyder dette ærlighed, punktlighed, ordentlig information, fleksibilitet, sikkert inventar og hurtigst-mulig levering. Privat som erhvervskunde – store som små forsendelser.

Ved ordentlig information mener vi øjeblikkelige opdateringer om eventuelle forsinkelser. Vi kontakter dig også ved levering af din afsendte pakke. Derudover er vi altid til at tale med, og forsikrer dig gerne om din pakkes velbefindende. Det er meget vigtigt for os at du føler dig tilpas med hele processen. Derfor skal du selvfølgelig også være indforstået med, hvad der foregår.

Professionel transport - hurtigt

Når du stoler på os med en opgave, behandler vi pakken som var den vores egen. Din pakkes sikkerhed er af den ypperste vigtighed for os, derfor anvender vi altid de sikreste transportmetoder udvundet gennem erfaring og oplæring. Vores bude og fragtmænd er eksperter i sikring af gods, så du kan trygt stole på, at din pakke når sikkert frem, om den skal til Køge eller Kraków.

Vi kan sagtens arrangere en ordning, der passer dine behov. Vi er yderst fleksible hvad angår tilrettelæggelse af afhentning, forsegling og levering. Tag en snak med os om dine forventninger til transportprocessen!

Vi arbejder altid på at forøge hastigheden af vores leveringer. Hvis det haster ud over det sædvanlige, tilbyder vi ekspresløsninger. Med en ekspresfragt er vi klar til at rejse afsted med din pakke 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen. Din pakke er leveret indenfor 24 timer, så længe det er fysisk muligt.

Har du spørgsmål?

Vi er klar på telefonen så vi sammen med dig kan finde den løsning der passer dig bedst.