Nedpakning og udpakning til din flytning

Ring til os

Vi pakker ned, flytter det hele og pakker ud igen

En flytning er en stor og krævende opgave. Der er mange ting at tænke på, og meget der skal ordnes, inden alt er pakket ned i det gamle hjem, flyttet, pakket ud og sat på plads i det nye hjem. Mange vælger at leje en bil og klare alt omkring flytningen selv – lige fra indkøb af flyttekasser og nedpakning af alle tingene, over selve flytningen med hjælp fra venner og familie og til udpakning af tingene det nye sted og til sidst bortskaffelse eller opbevaring af alle de mange nyindkøbte flyttekasser.

Lad os klare flytningen

[wpt id=”90″]

Vil du slippe lidt lettere og hurtigere fra flytteopgaven, kan du vælge at få hjælp til hele flytningen eller blot til nogle af delene. Du kan for eksempel vælge at lade os flytte dine ting. Så skal du ikke tænke på at leje en bil til flytningen, og du skal ikke bære tingene ind i flyttebilen eller ud af flyttebilen. Du kan koncentrere dig om at pakke dine ting ned og pakke dem ud igen det nye sted – de tunge løft klarer vores flyttefolk.

Få hjælp til pakning af flyttekasserne

Tanken om at skulle pakke alt i et helt hjem ned i flyttekasser kan virke temmelig uoverskuelig. Og det er da også en stor opgave. Skal det gå hurtigt, eller har du bare ikke tiden til at skulle stå for det hele selv, kan du bestille en totalløsning. Så kommer vi hjem til dig med flyttekasserne og alt det andet pakkemateriale, som vi skal bruge for at pakke dine ting sikkert og forsvarligt ned. Vi sørger for at pakke alt ned, så det kan klare flytningen. Herefter bærer vi det hele ud i flyttebilen og kører det frem til dit nye hjem. Her bærer vi alt ind og stiller møblerne og flyttekasserne i de rum, hvor de skal være.

Vi tager os gerne af udpakningen

Mange foretrækker at klare udpakningen selv, fordi de synes, det er det rareste. Det er trods alt dig, der bedst ved, hvor du gerne vil have tingene til at stå det nye sted. Og det kan godt tage lidt tid at finde det helt rigtige sted til tingene i de nye rammer.Men foretrækker du at få hjælp til udpakningen, tager vi os også gerne af den del. Så pakker vi alt forsigtigt ud og stiller det der, hvor du har givet besked om, at det skal stå. Bagefter tager vi alle flyttekasserne og pakkematerialerne med os, så alt er klar til, at du kan flytte lige ind.

Ring til os