Opmagasinering af det, du ikke har plads til

Ring til os

Vi kan alle få brug for ekstra opbevaringsplads i kortere eller længere perioder. Det gælder både private personer og erhvervsvirksomheder.

Det er dog de færreste af os, der har mulighed for at låne ekstra plads hos venner eller familie. Men heldigvis er der andre muligheder. Hos Aalborg Flyttefirma kan du leje al den plads, du har brug for – både i korte perioder og i længere perioder.

Opbevar trygt dine ting hos os
Skal du flytte til udlandet i en periode, og skal du ikke have alle dine ting med, har du brug for en sikker opbevaringsplads, mens du er væk. Skal du flytte til et nyt sted, som du ikke kan overtage lige nu, har du brug for et sted til alle møblerne og tingene i overgangsperioden. Skal huset renoveres, kan det også være en fordel at få nogle af møblerne og tingene væk fra huset imens. Eller måske har du bare brug for det ekstra rum til de ting, som du ikke kan have derhjemme.

Ring til os

Når du lejer opbevaringsplads hos Aalborg Flyttefirma, kan du stole trygt på, at vi passer godt på dine ting, indtil du henter dem igen. Temperaturen i vores opmagasineringsrum er altid minimum 15 grader. Og luftfugtigheden ligger mellem 50 og 55 %. Alle dine ting står 12 cm over gulvet. Det er en ekstra sikkerhed imod eventuelle vandskader.

Vi har naturligvis alarm og videoovervågning på vores opmagasineringslager. Skulle uheldet alligevel være ude, er dine ting forsikret gennem din egen indboforsikring. Du skal blot give forsikringsselskabet besked om, at dine ting er opmagasineret.

Adgang til dine ting hver dag
Har du indimellem brug for at hente noget af det, du har opmagasineret, er du meget velkommen til det. Vi har åbent alle hverdage mellem kl. 7 og 16.

Har du en mindre virksomhed, kan du have brug for et lager eller et sted til dit værktøj og udstyr. Hos Aalborg Flyttefirma kan du leje et opbevaringsrum og bruge det som lager.

Også større virksomheder kan have brug for ekstra opbevaringsplads i kortere eller længere perioder. Måske til arkivet, eller mens virksomheden flytter, eller kontoret bliver renoveret.

Du er velkommen hos os både i kortere og længere perioder. Uanset længden og mængden passer vi godt på dine ting, mens de er hos os.

Ring til os