Spring til indhold

 

Flytning for ældre borgere

En flytning er altid noget af en opgave. Hele hjemmet skal pakkes ned, alle tingene skal flyttes, og bagefter skal alle flyttekasserne pakkes ud det nye sted. Og det bliver ikke lettere af det er en plejehjems flytning.

Det er især en ordentlig mundfuld, hvis man ikke selv er i stand til at pakke ned, slæbe kasser og pakke ud igen. Heldigvis er der mulighed for at få hjælp til opgaven hos professionelle flyttemænd. Så kender du en som har brug for en plejehjems flytning, hjælper vi jer gerne.

Fast pris Pensionist

3.900 kr.
  • Til/fra plejehjem/bolig (max. 50 kvm.)
  • Tillæg pr. sal over 1. sal: 500 kr.
  • Last op til 800 kg.

Hos Aalborg Flyttefirma har vores flyttefolk mange års erfaring med at flytte for pensionister, der skal flytte på plejehjem eller i en ældrevenlig bolig.

Og vi lægger stor vægt på at håndtere opgaven nænsomt, men effektivt. Vi ved nemlig godt, at det kan være svært at skulle flytte fra sit eget hjem til et plejehjem efter mange år, hvor man har kunnet klare sig selv.

Vi tager os god tid til, at informere om slagets gang og vi går først, når vi er sikre på at I, er fuldt ud tilfredse med placering af møbler og kasser.

Fast pris på flytning for ældre

Hos Aalborg Flyttefirma har vi en fast pris på flytning for ældre, der skal flytte på plejehjem eller i en ældrevenlig bolig. Prisen er 3.900 kr. for alle flytninger fra stueetagen til stueetagen. Ligger den nuværende eller den nye bolig højere end stueetagen, er der et tillæg på 500 kr. pr. sal, der ligger over første sal. Prisen er gældende ved flytning internt i Aalborg kommune, skal du flytte fra eller til en anden kommune, kontakt os da for at få et uforpligtende tilbud. Vi kalder det fast pris på plejehjems flytning.

Den faste pris inkluderer flytning af flyttekasser og indbo. Nedpakning og udpakning skal den ældre og de pårørende selv stå for. Vi kan dog tilbyde at klare den opgave også, hvis I selv vil slippe for det. Så sørger vi naturligvis for flyttekasser og pakke materiale – og vi tager det hele med os, når vi har pakket ud.

Flytning for ældre borgere

Lej flyttekasserne hos os

Vælger I selv at pakke tingene ned, kan I selvfølgelig bruge jeres egne flyttekasser. Men I kan også vælge at leje flyttekasser hos Aalborg Flyttefirma. Så leverer vi flyttekasserne – og når I har pakket dem alle ud i det nye hjem, kommer vi og henter alle flyttekasserne igen. Så slipper I for at skulle ud at investere i flyttekasser. Og I skal ikke tænke på, hvor I skal gøre af dem bagefter. Vi tilbyder også i selv  kan hente dem på vores lager. Det er helt op til jer.

Opmagasinering af det, der ikke er plads til

Det kan være svært at flytte til en bolig, der er mindre end den nuværende, for så slipper man ikke for at skulle skille sig af med nogle ting. En anden mulighed er dog at opmagasinere nogle ting, indtil der måske er andre i familien, der får brug for dem og dermed glæde af dem. Hør nærmere om mulighederne hos Aalborg Flyttefirma. Vi har selv eget lager som er opvarmet og med alarm. Du får dit eget lille rum som i kan komme og gå til i åbningstiden.

Vi ringer gerne til dig - udfyld her:

Lad os ringe til dig!

telefon-kald