Få studierabat på din flytning i Aalborg kommune

Ring til os

Som studerende har du sikkert ikke mange penge på kontoen. Og SU’en skal strækkes godt og grundigt for at få råd til det nødvendige. Det ved vi hos Aalborg Flyttefirma, og derfor har vi lavet et særligt flyttetilbud til studerende som flytter internt i Aalborg kommune.

Særpris for studerende

Studenter2800,-

  • Op til 30 m2
  • op til 1000 kg
  • 500,- Tillæg pr. sal over 1. sal

Vi tilbyder flytning for studerende til en fast pris på 2.500,- kr. inkl. moms. Til den pris flytter vi alt i et værelse på op til 30 m2. Og prisen gælder ved alle flytninger mellem stueetagen og første sal. Bor du højere oppe – eller skal du flytte til et sted, der ligger højere oppe – er der et tillæg på 500,- kr. pr. sal, der ligger over førstesal.
Vores priser er lette at gennemskue, så du kan selv regne ud, hvor meget din flytning kommer til at koste.

Studieprisen gælder hele året rundt ved flytning i Aalborg kommune

Ved studiestart i september er der mange studerende, der skal flytte til en ny by. Du er måske en af dem. Og hvis du ikke lige har mulighed for at låne en stor varebil eller en bil med trailer hos venner eller familie, kan du i stedet leje os til at flytte for dig. Så skal du ikke tænke på, hvordan du arrangerer transport fra din gamle adresse til den nye, eller hvordan du får fat i nok stærke arme, til at bære alle møbler og flyttekasser. Vi kommer nemlig med både flyttebil og flyttemænd.
Du kan også have behov for at flytte undervejs i dit studie. Uanset hvornår du skal flytte, er du meget velkommen til at kontakte os. Tilbuddet om en særpris for studerende gælder hele året rundt- dog kun ved flytning i Aalborg kommune.

Lej dine flyttekasser hos os

Hvis du bestiller en studieflytning hos os, tager vi os af både transport og flytning af flyttekasser, møbler og andet indbo.
Det eneste, du selv skal gøre, er at pakke alle dine ting i flyttekasser, der er solide nok til at kunne klare flytningen. Vi anbefaler på det kraftigste flyttekasser i 7mm tykkelse. Sørg for at fordele tunge og lette ting i de forskellige kasser, så du ikke står med en kasse fyldt med bøger, der er umulig at løfte. Vi siger max. 15 Kg/ kasse. Du er velkommen til at bruge dine egne flyttekasser, hvis du har nogen. Og ellers kan du leje dem hos os. Vi tilbyder enten at du kan hente/aflevere dem igen på vores lager eller at vi levere/ afhenter dem igen. Og hente dem selv er selvfølgelig den billigste løsning, hvor løsningen med levering er det letteste.